Inspiratie

Agenda

Woensdagavond 25 maart 2020 start de cursus ‘Succesvol Opruimen’. Tijdens de 3 avonden leer je meer over de methodes van opruimen, krijg je inzicht in jouw gedrag ten aanzien van opruimen en krijg je praktische tips om thuis direct mee aan de slag te gaan. Locatie VU in ‘s-Gravenzande, klik hier voor meer informatie en inschrijven. GEANNULEERD IVM HUIDIGE ONTWIKKELINGEN OMTRENT VIRUS.

Zaterdag 23 november 2019 ga ik zelf meer leren over minimalisme tijdens een bijeenkomst van de Nederlandse Beroepsvereniging Professional Organizers (NBPO).

Vrijdag 8 november 2019 was ik op de radio bij Omroep West in het programma ‘Aan de Bak’ op 89.3 FM. Wil je het terugluisteren?

Dat kan via deze link: https://www.omroepwest.nl/…/270094681/…/aflevering/270311196 Spoel dan even door naar 17:45 minuten.

Klantfeedback

“Ik denk al de hele week aan je; door de opruimcoach is mijn huis nu sneller aan kant!! Merk het echt!!”

“Fabienne nam de tijd en legde goed uit hoe en wat. Bij lastige momenten gaf ze mij de ruimte en dat gaf rust en vertrouwen”

foto VOOR door Michel Kort

“Er verdwijnen steeds meer overbodige spullen het huis uit en dat is echt heel fijn”

“Alles weer naar een vaste plek”

foto NA door Joyce de Vries

“Het heeft tijd nodig, maar omdat ik zelf aan de gang ben is het aan mij om het vol te houden! En Fabienne is er voor de ondersteuning als ik het even niet meer weet!”

Wauw zelfs een blog over mij geschreven! Klik hier.