Inspiratie

Agenda

Donderdag 4 maart 2021 neem ik deel aan een cursusdag ‘Effectieve intakegesprekken voeren’ bij de School voor Organizing. Dit is een verdieping op de basiscursus die ik via de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging Professional Organizers) heb gevolgd.

Woensdagavond 3 maart 2021 start de cursus ‘Succesvol Opruimen’. Tijdens de 3 avonden leer je meer over de methodes van opruimen, krijg je inzicht in jouw gedrag ten aanzien van opruimen en krijg je praktische tips om thuis direct mee aan de slag te gaan. Locatie VU in ‘s-Gravenzande, klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Vrijdag 22 januari 2021 neem ik deel aan een cursusdag ‘Budgetcoaching’ door budgetcoach Eef van Opdorp. Zij is bekend van het televisieprogramma ‘Een dubbeltje op zijn kant’.

Vrijdag 8 november 2019 was ik op de radio bij Omroep West in het programma ‘Aan de Bak’ op 89.3 FM. Wil je het terugluisteren? Dat kan via deze link: https://www.omroepwest.nl/…/270094681/…/aflevering/270311196 Spoel dan even door naar 17:45 minuten.

Klantfeedback

“Dit traject geeft mij lucht in mijn hoofd & licht in mijn leven” (vrouw, anoniem)

“Ik denk al de hele week aan je; door de opruimcoach is mijn huis nu sneller aan kant!! Merk het echt!!” (vrouw, anoniem)

“Fabienne nam de tijd en legde goed uit hoe en wat. Bij lastige momenten gaf ze mij de ruimte en dat gaf rust en vertrouwen” (vrouw, anoniem)

foto VOOR door Michel Kort

“Er verdwijnen steeds meer overbodige spullen het huis uit en dat is echt heel fijn” (vrouw, anoniem)

“Alles weer naar een vaste plek” (vrouw, anoniem)

foto NA door Joyce de Vries

“Het heeft tijd nodig, maar omdat ik zelf aan de gang ben is het aan mij om het vol te houden! En Fabienne is er voor de ondersteuning als ik het even niet meer weet!” (vrouw, anoniem)

Wauw zelfs een blog over mij geschreven! Klik hier.