Inspiratie

Op deze pagina vind je mijn agenda. Data van zaken die jij kunt volgen en zaken die ik zelf onderneem. Onderaan de pagina staat Klantfeedback, leuk om te lezen wanneer je zelf nog niet weet wat je kunt verwachten.

Agenda

Woensdagavond 29 september 2021 start de cursus ‘Succesvol Opruimen’. Tijdens de 3 avonden leer je meer over de methodes van opruimen, krijg je inzicht in jouw gedrag ten aanzien van opruimen en krijg je praktische tips om thuis direct mee aan de slag te gaan. Locatie VU in ‘s-Gravenzande, klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Vrijdag 21 mei 2021 heb ik deelgenomen aan een online sessie ‘Budgetcoaching’ door budgetcoach Eef van Opdorp. Zij is bekend van het televisieprogramma ‘Een dubbeltje op zijn kant’. Ik ben zeer geïnspireerd geraakt door haar visie op ‘geldtypen’ en de relatie die men heeft met geld. Wist je al dat ik als Professional Organizer ook begeleid met het aanbrengen van structuur in (financiële) administratie? Bel of mail gerust wanneer je hier een vraag over hebt.

Ik ben in de lente van 2021 begonnen met een online NLP Practitioner. Begin 2022 staat de live NLP-Practitioner gepland. Hiermee wil ik mijn coaching vaardigheden versterken en verdiepen.

Donderdag 4 maart 2021 neem ik deel aan een cursusdag ‘Effectieve intakegesprekken voeren’ bij de School voor Organizing. Dit is een verdieping op de basiscursus die ik via de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging Professional Organizers) heb gevolgd. *uitgesteld ivm Covid-19

Woensdagavond 3 maart 2021 start de cursus ‘Succesvol Opruimen’. Tijdens de 3 avonden leer je meer over de methodes van opruimen, krijg je inzicht in jouw gedrag ten aanzien van opruimen en krijg je praktische tips om thuis direct mee aan de slag te gaan. Locatie VU in ‘s-Gravenzande, klik hier voor meer informatie en inschrijven. *uitgesteld ivm Covid-19

QUARANTAINE CHALLENGE 2.0 : 12 januari hebben wij gehoord over een lockdown verlenging van 3 weken. Om de sleur wat te doorbreken lanceer ik de Quarantaine Challenge 2.0 als vervolg op de Challenge van vorig jaar. Tijdens deze Challenge gaan we 21 dagen lang ‘Iets’ wegdoen. Doe je mee? Je vind de spelregels en meer via deze link: https://organiceyourself.nl/quarantaine-challenge-2-0/Begin de lente met een opgeruimd huis! ☀️OrgaNICE jezelf en jouw huis!

Gratis E-Book: Om 2021 spetterend en positief te laten starten heb ik een kadootje voor je. Samen met 11 Westlandse onderneemsters heb we een prachtig e-book samengesteld. Je kan het e-book helemaal gratis downloaden via:https://blijmetjelijf.com/e-book-met-de-12-beste…/

~ Helemaal Goud #4 – Door Bewust Westland op 3 december 2020. Fabienne Kwakkenbos over perfectionisme, de innerlijke criticus en rust in huis en hoofd ~ Er staat weer een nieuwe aflevering van Helemaal Goud online. Dit keer met Fabienne Kwakkenbos. Fabienne, onlangs nog door het AD genoemd als de Marie Kondo van het Westland, is professional organizer. Met haar eigen bedrijf Organice Yourself helpt zij mensen aan rust en ruimte in huis en hoofd. In dit gesprek spreekt zij met Nicole over haar perfectionisme en de innerlijke criticus waar velen zich in zullen herkennen. Over keuzes maken en hoe een burn-out haar bracht tot haar huidige professie. Uiteraard ontbreken de top 3 boeken en favoriete quote van Fabienne niet. De Helemaal Goud podcast is te beluisteren via: Spotify: https://open.spotify.com/show/5Kv0S3K9jYStHpvoWAojW4 Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/…/helemaal-goud/id1539338961

Woensdagavond 30 september 2020 start de cursus ‘Succesvol Opruimen’. Tijdens de 3 avonden leer je meer over de methodes van opruimen, krijg je inzicht in jouw gedrag ten aanzien van opruimen en krijg je praktische tips om thuis direct mee aan de slag te gaan. Locatie VU in ‘s-Gravenzande.

15 september 2020: Ik ben aangesloten bij nieuwe platform ‘Bewust Westland‘. Het is een platform voor de Westlander die bewust en gezond wil leven! Hier kun je een kijkje nemen op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/bewustwestland En op de website: https://www.bewustwestland.nl/. Je ontdekt er lokale professionals en organisaties. Je kunt je laten inspireren en op de hoogte blijven van aankomende activiteiten.

Maart 2020 een ludieke challenge op mijn site: De OrgaNICE Yourself Quarantaine Challenge. Na drie weken een opgeruimd huis en hoofd. Ga naar: https://organiceyourself.nl/de-organice-yourself…/

Vrijdag 8 november 2019 was ik op de radio bij Omroep West in het programma ‘Aan de Bak’ op 89.3 FM. Wil je het terugluisteren? Dat kan via deze link: https://www.omroepwest.nl/…/270094681/…/aflevering/270311196 Spoel dan even door naar 17:45 minuten.

Klantfeedback

Een cliënt had na haar behandelingen last van de (lichamelijke) gevolgen. Doordat er zoveel onrust in haar hoofd was, verloor zij het overzicht in haar administratie. Zij wilde hierin meer structuur en overzicht.
Fabienne heeft mevrouw hierin goed kunnen begeleiden, heeft tips en trucs gegeven, keek wat er mogelijk was en dacht in oplossingen. Dit werkte voor mevrouw motiverend en zij maakte hierin grote stappen, zodat zij het ook zelf kon toepassen. In de administratie kwam overzicht en het gaf mevrouw rust en ruimte in haar hoofd.
De samenwerking heb ik positief ervaren, Fabienne is enthousiast en waar nodig was er overleg.
(Diane van Lier, cliëntondersteuner NaZorg Westland 11-03-2021)

“Kenmerkend voor Fabienne is dat als zij ergens komt dan gaat zij er ook echt voor en laat de mensen hierbij in hun eigen waarde. Mensen voelen haar betrokkenheid, waardoor de coaching bijeenkomsten als zeer waardevol worden ervaren. KIMG ( Kleine ingrepen Mooie gevolgen) is dan ook zeer blij met haar professionele werkwijze en haar warme persoonlijkheid.” (Wilma Tangel, algemeen coördinator van stichting Kleine ingrepen, Mooie gevolgen 11-03-2021)

“Dit traject geeft mij lucht in mijn hoofd & licht in mijn leven” (vrouw, anoniem sept 2020)

“Ik denk al de hele week aan je; door de opruimcoach is mijn huis nu sneller aan kant!! Merk het echt!!” (vrouw, anoniem mei 2020)

“Fabienne nam de tijd en legde goed uit hoe en wat. Bij lastige momenten gaf ze mij de ruimte en dat gaf rust en vertrouwen” (vrouw, anoniem)

foto VOOR door Michel Kort

“Er verdwijnen steeds meer overbodige spullen het huis uit en dat is echt heel fijn” (vrouw, anoniem)

“Alles weer naar een vaste plek” (vrouw, anoniem)

foto NA door Joyce de Vries

“Het heeft tijd nodig, maar omdat ik zelf aan de gang ben is het aan mij om het vol te houden! En Fabienne is er voor de ondersteuning als ik het even niet meer weet!” (vrouw, anoniem)

Wauw zelfs een blog over mij geschreven! Klik hier.