NLP Coach

Weet je niet waar het probleem zit, maar zie je wel dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt? En wil je het anders?

Gedurende jouw leven maak je dingen mee. Leuke en minder leuke. Het maakt jou tot wie je bent. Sommige dingen blijven ‘plakken’, maar brengen je niet verder. Sterker nog, ze houden je tegen.

Gerelateerd aan spullen kan het zijn dat je bij alle spullen een verhaal hebt, bij dat verhaal hoort een emotie. Het is daarom moeilijk voor jou om al deze spullen of een deel hiervan los te laten. Met als gevolg dat jouw huis dicht slibt met spullen.

***

Misschien vind je het lastig om te plannen. Kom je overal te laat omdat je het te druk hebt met jouw volle agenda. Je vind het moeilijk om te kiezen, omdat je alles leuk vindt en tegelijkertijd zit jouw hoofd te vol om er van te kunnen genieten.

***

Je houdt ervan om creatief bezig te zijn en ziet overal een project. Je verzamelt deze en bergt ze op voor een later moment. Door de drukte stapelen deze projecten zich op en je komt er eigenlijk niet aan toe om ze allemaal te doen of af te maken. Je loopt er steeds tegenaan en ziet deze projecten liggen. Dit geeft een gevoel van telleurstelling en soms zelf stress terwijl het je ontspanning zou moeten geven.

***

Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden waarbij we met NLP technieken kijken wat er achter de chaos zit en vooral aan de slag gaan met wat je WEL wilt.

Samen bespreken wij waar je tegen aan loopt en kan ik aangeven wat ik hierin voor jou kan betekenen. Samenwerken werkt, samen kom je verder.

NLP Master Practitioner bij Sluis NLP Instituut

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een methodiek voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Het gaat over het bewust maken van onbewuste processen.

NLP zet ik, wanneer nodig, ook in tijdens Professional Organizing trajecten en andersom. De tarieven zijn hetzelfde en kun je hier vinden.