Tarieven

Heb je zelf al nagedacht wat het jou waard is om je doel te behalen? Heb je een bepaald budget? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen dit budget.

Particulieren

Ik kom naar jou toe voor een intakegesprek waarin we de knelpunten in kaart brengen en de gewenste doelen. Dit duurt ongeveer 50 minuten. De kosten à € 48,- komen te vervallen bij een opdracht van minimaal 2 uur.

Na onze intake ontvang je van mij een offerte met tijdsindicatie.

In de sessies die volgen gaan we gericht aan de slag om jou systeem te creëren. Het fijne is dat we gelijk werken aan direct resultaat. Denk hierbij aan sessies van 2 tot 3 uur per keer. Het tarief per uur is € 58,-.

Binnen de gemeente Westland worden geen vervoerskosten in rekening gebracht. Daarbuiten € 0,19 cent per kilometer. Ik werk in de regio Westland, Den Haag, Delft en Rotterdam.

De genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO/PGB)

Het is ook mogelijk individuele begeleiding van mij te krijgen vanuit een WMO indicatie met een Persoonsgebonden Budget (PGB). De begeleiding vind altijd plaats bij jou thuis en is gericht op zelfredzaamheid, de regie over het dagelijks leven toe te laten nemen en het sociale netwerk te versterken.

Hoe? Door praktische, dagelijkse oplossingen aan te reiken die aansluiten bij jouw mogelijkheden (mentaal en fysiek). Ook hier is altijd sprake van maatwerk. Samenwerking met andere disciplines/hulpverleners zoals een maatschappelijk werker komt hierbij ook vaak voor. Samen sta je sterker, samenwerken werkt.

Wil je meer weten? Noteer jouw vragen en bel of mail.

Zakelijk

Hier wordt een offerte op maat opgesteld op basis van de hulpvraag en de gestelde tijd. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Workshops/Cursus

Volg je liever een workshop of cursus? Dat is ook mogelijk! Op locatie, het werk of bij jou thuis voor een gezellige en informatieve activiteit met vrienden, collega’s of familie.

Op dit moment zijn de volgende workshops beschikbaar op aanvraag:

Opruimen met kinderen

Zie jij door het speelgoed jouw huis niet meer? Zou het niet heerlijk zijn als je ’s avonds op de bank kunt ploffen, kinderen op bed, genietend van een kop thee en een opgeruimd huis? De workshop ‘Opruimen met kinderen’ geeft jou handvatten om dit te realiseren. Je krijgt heel praktische informatie over hoe je de spullen kunt opbergen, maar ook hoe je dit samen met jouw kind/kinderen kunt doen. Goede en bruikbare tips om direct thuis toe te passen.

Succesvol Opruimen

Wil je dat jouw huis op orde is, maar is dat vaker niet dan wel het geval? Het klinkt vast goed in de oren als alles een vaste plek krijgt en opruimen een eitje wordt. Deze workshop is voor iedereen die verlangt naar meer rust en ruimte in huis en hoofd.

Tijdens de cursus Succesvol Opruimen leer je meer over de methodes van opruimen, gaan we aan de slag met het vergroten van jouw motivatie en krijg je praktische tips om thuis direct mee aan de slag te gaan.

Tussen de drie cursusavonden door werk je aan thuisopdrachten, zodat je ook direct resultaat kunt ervaren.

  • De eerste avond staat jouw motivatie centraal. Hoe wil jij leven?
  • Dan maak je kennis met de 5-stappen naar succesvol opruimen en bereid je een thuisopdracht voor.
  • Tenslotte gaan we het hebben over tijd en planning, want waar haal je de tijd vandaan om jouw hele huis op orde te krijgen? De ‘Marie Kondo van het Westland’ heeft genoeg ideeën.

Kortom, een cursus waar je wat aan hebt! Voor nu en in de toekomst.

Het is ook mogelijk om een workshop op maat aan te vragen, specifiek voor jullie hulpvraag.

Wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuws ‘like’ dan mijn Facebook pagina.