Tarieven

Heb je zelf al nagedacht wat het jou waard is om je doel te behalen? Heb je een bepaald budget? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen dit budget.

Particulieren

Ik kom naar jou toe voor een intakegesprek waarin we de knelpunten in kaart brengen en de gewenste doelen. Dit duurt ongeveer 50 minuten á € 45,-. Deze kosten komen te vervallen bij een opdracht van minimaal 2 uur.

Na onze intake ontvang je van mij een offerte met tijdsindicatie.

In de sessies die volgen gaan we gericht aan de slag om jou systeem te creëren. Het fijne is dat we gelijk werken aan direct resultaat. Denk hierbij aan sessies van 2 tot 3 uur per keer. Het tarief per uur is € 55,-.

Binnen de gemeente Westland worden geen vervoerskosten in rekening gebracht. Daarbuiten € 0,29 cent per kilometer.

De genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning

Het is ook mogelijk individuele begeleiding van mij te krijgen vanuit een WMO indicatie met een Persoonsgebonden Budget (PGB). De begeleiding vind altijd plaats bij jou thuis en is gericht op zelfredzaamheid, de regie over het dagelijks leven toe te laten nemen en het sociale netwerk te versterken.

Hoe? Door praktische, dagelijkse oplossingen aan te reiken die aansluiten bij jouw mogelijkheden (mentaal en fysiek). Ook hier is altijd sprake van maatwerk. Samenwerking met andere disciplines/hulpverleners zoals een maatschappelijk werker komt hierbij ook vaak voor. Samen sta je sterker, samenwerken werkt.

Wil je meer weten? Noteer jouw vragen en bel of mail.

Zakelijk

Hier wordt een offerte op maat opgesteld op basis van de hulpvraag en de gestelde tijd. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Workshops/Cursus

Volg je liever een workshop of cursus? Dat is ook mogelijk! Op locatie, het werk of bij jou thuis voor een gezellige en informatieve activiteit met vrienden, collega’s of familie.

Op dit moment is de volgende cursus beschikbaar:

Succesvol Opruimen 

Wil je dat jouw huis op orde is, maar is dat vaker niet dan wel het geval? Het klinkt vast goed in de oren als alles een vaste plek krijgt en opruimen een eitje wordt. Deze cursus is voor iedereen die verlangt naar meer rust en ruimte in huis en hoofd.

Tijdens de cursus Succesvol Opruimen leer je meer over de methodes van opruimen, gaan we aan de slag met het vergroten van jouw motivatie en krijg je praktische tips om thuis direct mee aan de slag te gaan.

Tussen de drie cursusavonden door werk je aan thuisopdrachten, zodat je ook direct resultaat kunt ervaren.

  • De eerste avond staat jouw motivatie centraal. Hoe wil jij leven?
  • Dan maak je kennis met de 5-stappen naar succesvol opruimen en bereid je een thuisopdracht voor.
  • Tenslotte gaan we het hebben over tijd en planning, want waar haal je de tijd vandaan om jouw hele huis op orde te krijgen? De ‘Marie Kondo van het Westland’ heeft genoeg ideeën.

Kortom, een cursus waar je wat aan hebt! Voor nu en in de toekomst.

Start woensdag 29 september 2021; 3 lessen van 2 uur; van 19:30-21:30 uur; kosten € 67,-; locatie Bibliotheek Westland, Koningin Julianaweg 158 ‘s-Gravenzande

Je kunt je inschrijven via deze link: Succesvol Opruimen VU Westland

Meer workshops zijn in ontwikkeling. Wil je op de hoogte blijven ‘like’ dan mijn Facebook pagina.