Tarieven

Heb je zelf al nagedacht wat het jou waard is om je doel te behalen? Heb je een bepaald budget? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen dit budget.

Particulieren

Ik kom naar jou toe voor een intakegesprek waarin we de knelpunten in kaart brengen en de gewenste doelen. Dit duurt ongeveer 1 uur á € 45,-. Deze kosten komen te vervallen bij een opdracht van minimaal 2 uur.

Na onze intake ontvang je van mij een offerte met tijdsindicatie.

In de sessies die volgen gaan we gericht aan de slag om jou systeem te creëren. Het fijne is dat we gelijk werken aan direct resultaat. Denk hierbij aan sessies van 2 tot 3 uur per keer. Het tarief per uur is € 55,-.

Binnen de gemeente Westland worden geen vervoerskosten in rekening gebracht. Daarbuiten € 0,29 cent per kilometer.

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Zakelijk

Hier wordt een offerte op maat opgesteld op basis van de hulpvraag en de gestelde tijd. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Workshops

Volg je liever een workshop? Dat is ook mogelijk! Op locatie, het werk of bij jou thuis voor een gezellige en informatieve activiteit met vrienden, collega’s of familie.

Op dit moment is de volgende workshop beschikbaar:

Ontdek de 4 geheimen van een opgeruimd huis! 

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop krijg je achtergrond informatie en heel praktische tips om thuis direct mee aan de slag te gaan.

  • Waar begin je?
  • Hoe pak ik het aan?
  • Besluiten nemen
  • Bijhouden

De prijs is afhankelijk van de locatie en de grootte van de groep. Ik hoor graag jouw wensen, dan krijg je van mij een leuk aanbod.

Meer workshops zijn in ontwikkeling. Wil je op de hoogte blijven ‘like’ dan mijn Facebook pagina.