Tarieven

Heb je zelf al nagedacht wat het jou waard is om je doel te behalen? Heb je een bepaald budget? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden binnen dit budget.

Particulieren

Ik kom naar jou toe voor een intakegesprek waarin we de knelpunten in kaart brengen en de gewenste doelen. Dit duurt ongeveer 50 minuten. De kosten à € 48,- komen te vervallen bij een opdracht van minimaal 2 uur.

Na onze intake ontvang je van mij een offerte met tijdsindicatie.

In de sessies die volgen gaan we gericht aan de slag om jou systeem te creëren. Het fijne is dat we gelijk werken aan direct resultaat. Denk hierbij aan sessies van 2 tot 3 uur per keer. Het tarief per uur is € 58,-.

Binnen de gemeente Westland worden geen vervoerskosten in rekening gebracht. Daarbuiten € 0,21 cent per kilometer. Ik werk onder andere in de regio Westland, Den Haag, Delft en Rotterdam.

De genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO/PGB)

Het is ook mogelijk individuele begeleiding van mij te krijgen vanuit een WMO indicatie met een Persoonsgebonden Budget (PGB). De begeleiding vind altijd plaats bij jou thuis en is gericht op zelfredzaamheid, de regie over het dagelijks leven toe te laten nemen en het sociale netwerk te versterken.

Hoe? Door praktische, dagelijkse oplossingen aan te reiken die aansluiten bij jouw mogelijkheden (mentaal en fysiek). Ook hier is altijd sprake van maatwerk. Samenwerking met andere disciplines/hulpverleners zoals een maatschappelijk werker komt hierbij ook vaak voor. Samen sta je sterker, samenwerken werkt.

Wil je meer weten? Noteer jouw vragen en bel of mail.

Zakelijk

Hier wordt een offerte op maat opgesteld op basis van de hulpvraag en de gestelde tijd. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Workshops/Cursus

Volg je liever een workshop of cursus? Dat is ook mogelijk! Op locatie, het werk of bij jou thuis voor een gezellige en informatieve activiteit met vrienden, collega’s of familie. Tarieven op aanvraag.

Het is ook mogelijk om een workshop op maat aan te vragen, specifiek voor jullie hulpvraag.

Wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuws ‘like’ dan mijn Facebook pagina.