Over mij

Ik ben Fabienne Kwakkenbos-van Tongeren. Oorspronkelijk uit Den Haag, getrouwd met een Lierenaar en gezegend met twee prachtige kinderen. Samen met twee katten en een hond wonen wij in Naaldwijk.

Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om alle ballen in de lucht te houden, ik was vroeger zelf een kei in verzamelen, uitstellen en stapelen en kan mij dus goed verplaatsen in andermans drukke levens, overtuigingen en excuses. Ik kwam er tijdens een dieptepunt achter dat ik nooit had geleerd ‘hoe’. Inmiddels heb ik een hoop kennis opgedaan op dit vlak en ben ik ontzettend enthousiast om anderen hierin mee te nemen! Het is zo heerlijk om de basis op orde te hebben.

Ik heb een paramedische studie afgerond waarna ik wel 5x ben omgeschoold. Van commercieel tot financieel. Mijn rode draad was anderen (op maat) informeren, adviseren en coachen. En zo ben ik in 2018 gestart als Professional Organizer!

Om mijn kennis en professionaliteit op peil te houden ben ik momenteel bezig aan mijn NLP Master Practitioner. Verder ben ik aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers (NBPO) die regelmatig trainingen en workshops organiseert ter informatie en inspiratie. Ben ik partner van Bewust Westland en doe ik regelmatig aan intervisie met collega’s.

Met mijn brede rugzak aan werkervaring, levenservaring en opleidingen weet ik dat ik jou wat te bieden heb. 

Mijn missie is om jou na een drukke dag te laten thuiskomen. Thuiskomen in een huis waarbij je rust en ruimte ervaart. Waar je kunt ontspannen, opladen en genieten.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Wil je mij volgen op social media, klik hier.

foto door Patricia Vis